Buitenschoolse opvang

Tussen de middag

De tussenschoolse opvang wordt verzorgd door de ouders en de leerkrachten. Zij vangen de kinderen in hun eigen klas op en gaan vervolgens met hen buiten spelen.

De kosten van het overblijven zijn als volgt:

• 10x overblijven voor €10,-
  • Een jaarkaart voor groep 1 t/m 4 €75,-
  • Een jaarkaart voor groep 5 t/m 8 €100,-

Voor het derde en volgende kind betaalt u de helft van het geld. Het overblijfgeld kan worden overgemaakt naar NL71 INGB0007379278 onder vermelding van ‘overblijfgeld’ en de naam en groep van uw kind.

Mocht u vragen hebben over de opvang  en voor het kopen van de overblijfkaarten kunt u terecht bij Iwan Kreuwers of Marije Koelewijn  mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Boots zithoekNaschoolse opvang

Op dit moment hebben wij geen naschoolse opvang in ons gebouw. Voor naschoolse opvang kunt u o.a. terecht bij BSO De Boomhut en MIK kinderopvang .