Buitenschoolse opvang

Tussen de middag

De tussenschoolse opvang wordt verzorgd door de ouders en de leerkrachten. Zij vangen de kinderen in hun eigen klas op en gaan vervolgens met hen buiten spelen.

De kosten van het overblijven zijn als  volgt:

• 10x overblijven voor €10,-
  • 20 x overblijven voor €17,50
  • 30 x overblijven voor €25,-
  • Een jaarkaart voor groep 1 t/m 4 €75,-
  • Een jaarkaart voor groep 5 t/m 8 €100,-

Het overblijfgeld kan worden overgemaakt naar NL71 INGB0007379278 onder vermelding van ‘overblijfgeld’ en de naam en groep van uw kind.

Mocht u vragen hebben over de opvang  en voor het kopen van de overblijfkaarten kunt u terecht bij de coördinator tussenschoolse opvang Suzanne Pieper  mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Voor en na schooltijd

Op dit moment is er nog geen buitenschoolse opvang (BSO) op school, maar het voornemen is om daar mee te starten in het voorjaar. We zijn daarover in gesprek met MIK. Voor meer informatie en om uw kind(eren) op te geven kunt u terecht bij de directeur. Tot die tijd kunt u voor het gebruik van voor- en/of naschoolse opvang contact opnemen met MIK. Telefoon:043 - 3517171