Buitenschoolse opvang

Tussen de middag

De tussenschoolse opvang wordt verzorgd door de ouders en de leerkrachten. Zij vangen de kinderen in hun eigen klas op en gaan vervolgens met hen buiten spelen.

De kosten van het overblijven zijn als  volgt:

• 10x overblijven voor €10,-
  • Een jaarkaart voor groep 1 t/m 4 €75,-
  • Een jaarkaart voor groep 5 t/m 8 €100,-

Voor het derde en volgende kind betaalt u de helft van het geld. Het overblijfgeld kan worden overgemaakt naar NL71 INGB0007379278 onder vermelding van ‘overblijfgeld’ en de naam en groep van uw kind.

Mocht u vragen hebben over de opvang  en voor het kopen van de overblijfkaarten kunt u terecht bij Iwan Kreuwers of Marije Koelewijn  mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Buitenschoolse opvang: BSO Boots

Er is naschoolse opvang aanwezig in ons Kindcentrum op maandag, dinsdag en donderdag. BSO Boots is onderdeel van MIK kinderopvang en biedt de buitenschoolse opvang aan.

BSO Boots is een kleinschalige buitenschoolse opvang waar aandacht is voor de bijzondere kwaliteiten van elk uniek kind. Na een lange schooldag is er op de opvang tijd voor ontspanning, plezier en avontuurlijk genieten in de buitenlucht! Kinderen kunnen zelfstandig spelen, maar er worden ook volop bij de leeftijd passende en stimulerende activiteiten aangeboden. Weer of geen weer, bij BSO Boots zijn ze elke dag te vinden in de natuurspeelplaats. Want wat is er nou leuker dan met je regenlaarzen in de plassen te springen?

BSO Boots is geopend tijdens de schoolweken. Er is naschoolse opvang op maandag, dinsdag en donderdag van 15.15 tot 18.30 uur. U kunt ook voor incidentele opvang bij Boots terecht. Tijdens schoolvakanties kunnen kinderen terecht bij andere locaties van MIK Kinderopvang.

Meer informatie over inschrijving en tarieven op www.mik-kinderopvang.nl