Buitenschoolse opvang

Voorschoolse opvang

Vanaf het begin van dit schooljaar kunt u gebruik maken van voorschoolse opvang voor uw kind. Dit wordt geregeld vanuit ons Kindcentrum. U kunt uw kind vanaf 7.30 uur naar de voorschoolse opvang op school brengen. Kinderen kunnen tijdens de opvang gebruik maken van een ontbijt. Meer informatie kunt u krijgen bij onze directeur Iwan Kreuwers. 

Tussen de middag

De tussenschoolse opvang wordt verzorgd door de ouders en de leerkrachten. Zij vangen de kinderen in hun eigen klas op en gaan vervolgens met hen buiten spelen.

De kosten van het overblijven zijn als  volgt:

  • 10x overblijven voor €10,-
  • 20 x overblijven voor €17,50
  • 30 x overblijven voor €25,-
  • Een jaarkaart voor groep 1 t/m 4 €75,-
  • Een jaarkaart voor groep 5 t/m 8 €100,-

Het overblijfgeld kan worden overgemaakt naar NL71 INGB0007379278 onder vermelding van ‘overblijfgeld’ en de naam en groep van uw kind.

Mocht u vragen hebben over de opvang  en voor het kopen van de overblijfkaarten kunt u terecht bij de coördinator tussenschoolse opvang Suzanne Pieper  mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Naschoolse opvang

Vanaf 1 december 2017 is er naschoolse opvang aanwezig in ons Kindcentrum. Hiervoor werken wij samen met MIK kinderopvang. Voor meer informatie en om uw kind(eren) op te geven kunt u terecht bij de directeur. Tot die tijd kunt u voor het gebruik van naschoolse opvang contact opnemen met MIK. Telefoon: 043 - 3517171